Proflex Elite


Professzionális, előregyártott gumiszőnyeg alátétes, akril bevonatú pálya.
A Proflex Elite szabadalmaztatott rendszer magas minőségű, előre gyártott, 6 vagy 4 mm vastagságú gumi alátétet és különleges akril festékréteg-rendszert foglal magában, mely tartós, vízzáró felületet képez, ezzel a játékhoz maximális komfortot és egyenletes labdapattogást biztosít.
Mivel a rendszerben felhasznált anyagok teherviselő képessége kiváló, ezért a pálya minősége, annak „párnás” hatása egyenletes marad hosszú éveken keresztül, függetlenül az időjárás hatásainak szezonális változásaitól.
A gumiszőnyeg egyenletes vastagsága biztosítja a kontrollált labdapattogást a pálya teljes területén.
A Proflex Elite felső festékrétegeit az igényelt csúszásmentesség szerint lehet variálni, képessé téve így más sportoknál – röplabda, kézilabda, kosárlabda, tollaslabda, stb. - való használatát is (Multi Use Games Areas).
Az aljzat általában aszfalt, vagy beton. Erre kerül rá az újra feldolgozott gumi alátét szőnyeg egy speciális, oldószermentes ragasztóanyaggal. Ezután kétkomponensű pórustömítő poliuretán kerül a gumiszőnyegre biztosítva a teljesen sima felszínt. A következő, szintén kétkomponensű poliuretán réteg további rugalmasságot ad, és eltünteti a szőnyegcsíkok közti esetleges hézagokat ill. biztosítja a repedésmentes együtt dolgozást. A rendszer tetejére két réteg tartós akrilfesték, a legvégére pedig a kívánt színű akril festékréteg kerül.
proflex elite
proflex rétegek elite
Ebben a rendszerben minden felhasznált anyag környezetbarát.
A pálya rendelkezik ITF (Nemzetközi Teniszszövetség) minősítéssel.
ITF class
  • Kék
  • Világoszöld
  • Világoskék
  • Sötétzöld
  • Terrakotta
  • Lila
Letöltés
proflex foot
Copyright © 2017 – MMI Atlas Kft. - All Rights Reserved