Hírek

Római part új tenisz központ

2021 májusában elkészült a legnagyobb darabszámú Proflex teniszpálya referencia Magyarországon. 5 db Proflex Hardcourt pályát készítettünk a Római parton épült új tenisz központban. ( A cikk írásakor még nem dőlt el a komplexum neve. ) A két videóban ízelítőt kaphatunk, a kivitelezésről és az elkészült pályákról. A Hardcourt pályák rendkívül  környezetbarátok, mert nem igényelnek állandó locsolást, mint a salakpályák. Nem igényelnek karbantartást, játék után nem kell lehúzni őket, nem lesz koszos a cipő, zokni stb.

Bővebben

Hogyan lehet felújítani egy 20 éves keményborítású teniszpályát?

Hogyan lehet felújítani egy 20 éves keményborítású teniszpályát?

Az elmúlt években egyre többen készíttetnek keményborítású sportburkolatokat, mert felismerték, hogy ezek a burkolatok gyakorlatilag karbantartás mentesek. Nem kell velük foglalkozni, ha nem játszanak rajta, vagy ha elutaznak. Egy salakpályát akkor is kezelni kell, ha nincs használatban, hiszen ha nem tartják nedvesen, a szél elhordja a finom salakot és beteríti az egész környezetet, ami mindenkinek kellemetlen.

f1q

Bővebben

Teniszpálya építés Mosonmagyaróváron

 
Teniszpálya építés Mosonmagyaróváron

2018. júliusában, cégünk megbízást kapott Mosonmagyaróváron, 3 db Proflex Elite keményborítású teniszpályák elkészítésére. A Megrendelő az elmúlt több mint tíz év alatt elkészült hazai referenciák alapján választotta a Proflex rendszert. Másik szempont volt a kiválasztásnál, hogy a Proflex Elite rendszer a gumiszőnyeg borítás felett egy vastag poliuretán réteget alkalmaz, ami megakadályozza a szőnyegek illesztésénél a burkolat megrepedését. A poliuretán réteg felett 3 réteg, homokkal kevert, akril réteget festettünk fel. 
 
tp1   
 

Bővebben

proflex foot
Copyright © 2017 – MMI Atlas Kft. - All Rights Reserved